Meninės gimnastikos užsiėmimai – sveikatai, saviraiškai ir pasitikėjimui

Džiaugiamės, galėdami pranešti, kad VšĮ Dalios Kutkaitės meninės gimnastikos akademija nuo 2020 m. rugpjūčio 1 d. pradeda įgyvendinti sporto projektą „Meninės gimnastikos užsiėmimai – sveikatai, saviraiškai ir pasitikėjimui“.

Projekto tikslas – skatinti vaikų ir jaunimo fizinį aktyvumą plėtojant ir stiprinant organizacijos veiklą. Meninės gimnastikos užsiėmimai skirti vaikų bei jaunimo sveikatai, saviraiškai ir pasitikėjimui didinti.

Projekto metu, jau nuo rugsėjo mėnesio, bus organizuojami fizinio aktyvumo užsiėmimai 3-18 m. vaikams 2-4 k. per savaitę keturiose Vilniaus miesto ugdymo įstaigose: Vilniaus P. Vileišio progimnazijoje, Emilijos Pliaterytės progimnazijoje, Užupio gimnazijoje bei VGTU sporto centre.

Sekite informaciją, pirmieji atvirų durų renginiai vyks jau rugsėjo 7 d. Todėl visus tėvelius, norinčius ugdyti savo dukrų eleganciją, sveikatos įgūdžius, saviraišką bei pasitikėjimą, kviečiame atvesti ir supažindinti su išskirtine sporto šaka – menine gimnastika.

Užtikrinant aktyvų vaikų užimtumą vasaros metu, jau rugpjūčio 10 d. net 50 mergaičių išvyksta į 10 d. trukmės stovyklą Druskininkuose.

Vykdydami šį projektą, labai kviečiame įsitraukti į veiklas ir dalyvių šeimos narius – tiek suaugusius, tiek vaikus, tiek senjorus – prisijungti prie įvairių veiklų, renginių planavimo, organizavimo. Juk savanorystė, bendravimas tarp skirtingų kartų yra puikus būdas visai šeimai kartu stiprinti sveikos gyvensenos nuostatas bei fizinio aktyvumo svarbą.

Sekite mūsų informaciją: https://www.dka.lt
Draugaukime: https://www.facebook.com/dalioskutkaitesmeninesgimnastikosakademija/

Projektas „Meninės gimnastikos užsiėmimai – sveikatai, saviraiškai ir pasitikėjimui“ yra bendrai finansuojamas Sporto rėmimo fondo lėšomis, kurį administruoja Švietimo, mokslo ir sporto ministerija, Švietimo mainų paramos fondas ir Centrinė projektų valdymo agentūra.