Startuoja projektas „Meninės gimnastikos ir šokio draugystė“

VšĮ Dalios Kutkaitės meninės gimnastikos akademija naują sezoną pasitinka su gera naujiena! Gavus Sporto rėmimo fondo paramą, pradedamas įgyvendinti projektas „Meninės gimnastikos ir šokio draugystė“, kurio tikslas – įtraukti mergaites į nuolatines aktyvias fizines veiklas, kelti Akademijos sporto specialistų kvalifikaciją, apjungiant meninės gimnastikos sporto šaką su choreografija.

Projektas startuoja jau rugpjūtį su vasaros stovykla, kurios metu net 40 mergaičių bus sudarytos sąlygos aktyviai leisti laiką, mokytis gimnastikos bei šokio, o Akademijos trenerėms – semtis patirties iš aukštos kvalifikacijos choreografijos specialisto.

Jau nuo rugsėjo, sugrįžus į nuolatinę veiklą ir pradėjus mokslo metus, meninės gimnastikos užsiėmimai bus papildyti choreografijos pamokomis.

Akademija vykdys ir atviras treniruotes viešose Vilniaus miesto vietose, vasaros stovyklos metu – Druskininkuose, kurių metu visus kviesime ne tik stebėti, bet ir patiems pabandyti kartu sportuoti, šokti, o susidomėjusias mergaites – prisijungti prie projekto ir lankyti užsiėmimus.

Akademijos trenerės bei sporto specialistės, projekte dirbsiančios komandoje su choreografu, kels savo kvalifikaciją, įgys technikos bei metodinių žinių, reikalingų integruoti choreografiją į meninę gimnastiką, ko reikalauja ir 2022 m. pakeistos meninės gimnastikos taisyklės.

Projektas Meninės gimnastikos ir šokio draugystė“ yra bendrai finansuojamas Sporto rėmimo fondo lėšomis, kurį administruoja Švietimo mainų paramos fondas.

Sekite mus: https://www.facebook.com/dalioskutkaitesmeninesgimnastikosakademija