Meninės gimnastikos ir šokio vasaros stovykla 2022!

Džiaugiamės, kad šiemet stovykloje galėjo dalyvauti toks gausus būrys mergaičių!

Džiugu, kad mūsų Akademijos specialistės stovyklos metu turėjo galimybę mokydamos mergaites, ir pačios mokytis iš patyrusios choreografės Fuensantos  Ros Abellan. Galimybių surengti puikią stovyklą suteikė mūsų laimėtas projektas „Meninės gimnastikos ir šokio draugystė“, kuris yra bendrai finansuojamas Sporto rėmimo fondo lėšomis, administruojamas Švietimo mainų paramos fondo.
8 dienos, kupinos šokio, treniruočių ir įspūdžių:
·         ?Choreografija
·         ?Šokis
·         ?Ispaniškasis flamenko
·         ?Saulės pasveikinimas su joga
·         ?Viešos mankštos, į kurias kvietėmės jungtis ir druskininkiečius, ir kurorto svečius
·         ?Treniruotės su įrankiais
·         ?Treniruotės be įrankių
·         ?Kompleksai
·         ?Žaidimai
·         ?Konkursai
·         ?Pasakos
·         ?Filmukai
·         ?Kiti smagūs užsiėmimai
Dėkojame viešbučiui „De Lita“ už švarą, tvarką ir skanius pusryčius, „Inzos“ kavinei už sveikus ir subalansuotus pietus ir vakarienes.
Nuoširdus AČIŪ rėmėjui AKVAVITA, kurio mineraliniu vandeniu mergaitės ir trenerės galėjo malšinti troškulį! Taip pat džiaugiamės, kad tarp stovyklos dalyvių buvo ir trys iš Ukrainos mažosios gimnastės, kurios taip pat puikiai jautėsi pušyno aromatu alsuojančiuose Druskininkuose!
Stovykla pasibaigė, bet DKA specialisčių kvalifikacijos kėlimo užsiėmimai tęsiasi. Naujus mokslo metus pasitinkame įtvirtindamos, ką išmokome bei įtraukdamos į gimnastikos užsiėmimus daugiau šokio ir choreografijos. Užsiėmimai bus dar įdomesni ir naudingesni visoms – tiek jau esančioms, tiek būsimoms – mūsų akademijos dalyvėms.
Projektas Meninės gimnastikos ir šokio draugystė“ yra bendrai finansuojamas Sporto rėmimo fondo lėšomis, kurį administruoja Švietimo mainų paramos fondas.

Sekite mus: https://www.facebook.com/dalioskutkaitesmeninesgimnastikosakademija