Vilniui – 700, Dalios Kutkaitės meninės gimnastikos CUP – 7!!!

Tokią gražią dovaną Vilniui, šiemet švenčiančiam 700-ąjį jubiliejų, pirmąjį lapkričio savaitgalį įteiks Lietuvos, Estijos, Lenkijos, Suomijos suaugusios, jaunosios ir mažosios gimnastės.

Tarptautinis meninės gimnastikos turnyras „Dalios Kutkaitės CUP 2023” lapkričio 4-5 d. vyks sostinės „Tauro“ sporto salėje, bus atviras ir nemokamas, todėl organizatoriai kviečia apsilankyti, pasigrožėti ir palaikyti jame besivaržančias aukšto meistriškumo sportininkes bei dar tik kylančias mažąsias žvaigždutes.

Jau 7-ąjį kartą VšĮ Dalios Kutkaitės meninės gimnastikos akademijos Vilniuje organizuojamas tarptautinis meninės gimnastikos turnyras – tai galimybė Lietuvos sportininkėms įgyti varžybinės patirties, kelti jų meistriškumo lygį, tarptautinį konkurencingumą, tai patirtis ir kvalifikacijos kėlimas dirbančioms trenerėms, teisėjoms. Suprantama, kad viena iš elegantiškiausių sporto šakų nepamirštamų įspūdžių suteikia ir žiūrovams.  

Renginį iš dalies remia Vilniaus miesto savivaldybė.

Projektai: „Vilnius – tarptautinio meninės gimnastikos turnyro Dalia Kutkaitė CUP sostinė“, „VII tarptautinis meninės gimnastikos turnyras „Dalia Kutkaite CUP 2023“ Vilniuje“